Merada Üç Puan

Milli takımda bile tartışılan oyuncusu olan Beşiktaş, bildiğiniz merada oynanan maçta Tosiç'in saçmalamasına rağmen üç puanı aldı.


Milli arada Oğuzhan tartışılırken, Kayserispor ile oynayan Beşiktaş umut, ümit, heyecan vermek yerine dolaplara kaldırılan tansiyon aletlerinin bakımı için servislerden randevu aldırdı.

Saha bildiğin mera!

Koyun götür otlamaz. İyi ki hava yağışlı değildi ki Allah korusun sakatlık olurdu. Zaten yağmur da olsaydı saha bu sefer sazlık olurdu.

Yeniler sahadaydı tabi kısmen.

Negredo kaliteli, Lens ise saman alevi gibi. Negredo da ısrarcı olmakta fayda var ki akıllı bir Talisca olsaydı asist delisi olurdu.

Siyah beyazlılarda Necip diye bir oyuncu var ki, her eve lazım. Sağ bek, stoper, ön libero, orta saha inanın Şenol Hoca, gel evi temizle desene pirupak yapar. Maşallah sana kardeşim...

Oğuzhan kaçırdı ama attırdı. Penaltıda ayağı hafriyat kaldıran kepçe gibi toprağın altına girdi.

Şenol Hoca rotasyon yaptı gibi rotasyondaki kadro bile şampiyonluğa rahat oynar. Yalnız Medel'i oynatmama ısrarına anlam veremiyorum. Orta sahası kırılmış, yumuşak olan ve de kırmızı kartla eksilen Beşiktaş için ısıran ve de sert Medel ilaç gibi gelirdi.

Beşiktaş lige henüz başlamamış gibi ama Şenol Hoca, oyun içi taktiksel değişiklik yapmayı mutlaka tercih etmeli. İlerleyen dönemde buna çok ihtiyacı olacak. Son olarak Tosic, süt kardeşlerdeki elinde el bombası tutan Şaban gibi, dikkat...

Nedim Güngör
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI