Yazık oldu!

Yazık Oldu!...


Yine favori olarak çıktığı maçtan yine beraberlikle ayrıldı siyah beyazlılar...


Kadroyu gördüğümde Tolgay ve Talisca uyumuna dikkat çektim. Tolgay bu konuda beni yanıltmazken Talisca'dan beklentimize cevap alamadık. Talisca halen daha Benfica'ya attığı golün dakikasında kalmış gibi ve bir türlü kendini oyun içinde toparlayamıyor.


Aboubakar için bir test maçıydı ve bu testten sınıfta kaldı diyebiliriz ama henüz daha çok erken, bir değerlendirme yapmak için. 


Beşiktaş'ın bu maçtaki iki yıldızı vardı; Quaresma ve Tosic!...


Portekizli yıldız Stat temizlik işçisiymiş gibi, kaledeki örümcek ağını temizleyerek Beşiktaş'ı öne geçirdi. Bunun dışında da oyun içinde çok etkiliydi.


Tosic ise her geçen gün, kendisine yaptığımız eleştirileri yüzümüze vurmaya devam ediyor. Oyun disiplininden kopmaması ve görevini layıkıyla yapmadı Beşiktaş için büyük avantaj.


Gelelim maçı galibiyetle bitirememe nedenine...


Ne yazık ki Şenol Hocanın oyuna geç müdahalesi ve rakibin ilk bulduğu pozisyonu gole çevirmesi iki puanı kaybettirdi.


Rakip golü bulunca da Beşiktaş bir türlü toparlayamadı...


Adriano'nun ikinci yarıya çıkması ne kadar hata ise oyunu kanatlara açamamak da bir o kadar hataydı.


Şenol Hocanın önünde iki sorun var.


1- Gol yediğinde panik yapma hastalığı

2- Oyun içinde isyan eden oyuncu azlığı


Bunun dışında taraftarın baskı kurması gerekirken izleyen ve bekleyen bir taraftar vardı. Bazı dinamizmlerin hareketlendirilmesi gerekir ve bununla ilgili gerekirse yönetimin bazı hamleler yapması lazım.


Beşiktaş, Benfica'nın farklı yenildiği bu akşamda üç puanı almalıydı ancak bunu yapamadı. Milli arayı değerlendirebilirse siyah beyazlılar tüm kulvarları domine edebilirler.


Nedim Güngör

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI