3 değil 6 transfer

Hatalı goller yiyen Tolga, kupadan sonra ligde de müthiş performans koydu ortaya. Antalya kampı öncesi tecrübeli eldivenin durumu ‘can sıkıcı’ idi. Öyle ki, kimse ile konuşmaz, yanımızdan geçerken görmezdi. Üzgün, bitkin ve çok şeyi içine atmış edasıyla stres yüklüydü. Antep maçı sonrası, koridorda karşılaştık. Bu kez durum tam tersi... Zifiri karanlıktan, aydınlığa çıkmış gibiydi. Başka bir deyişle Güneş’in en parlak yüzünü görmüştü!


İlk tercihim sensin


Peki bu süreçte neler yaşandı da, değişim gerçekleşti ona bakalım. Boyko transferi sonrası, Şenol Güneş tecrübeli eldivene aynen şunları söyledi: Kalede sayısal eksiğimiz olduğu için transfer yaptık. Birinci kalecim sensin. Takımın da kaptanısın. Formayı sana teslim ettim. Artık, yeni gelene verip vermemek senin elinde...


Tolga’nın dünyası değişti


İşte bu görüşme sonrası Tolga’nın dünyası değişti. Kendisini çok iyi tanıyan hocasının bıçak gibi saplanan sözleri.. Kale için duyduğu güveni boş çıkarmadı. Kupa ve ligde kalesini gole kapadı. Öne çıkan bir diğer durum da; son haftalarda ıslıklanıp, yuhalanan Tolga, Antep maçı sonrası taraftarın tezahüratları ile kendine geldi. Beşiktaş üç değil, altı transfer yapmış oldu. Delgado, Marcelo, Boyko, Veli, Tolgay ve Tolga!..

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI