Erken bayram

Emek, alın teri, mücadele, dayanışma, arkadaşlık, centilmenlik... Beşiktaş, bu ve daha onlarcasını ekleyebileceğimiz özellikleri bir arada yaşadı. Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti..

Geçen yıldan zor oldu

Stadı olmadan şampiyonluk kazanıp dünyada bir ilki yaşayan Beşiktaş, bu sezon üstüne koydu. Daha çok zorlandı. Kritik puanlar bıraktı. Ama inancından hiç bir şey kaybetmedi. Ve Antep’te binlerce taraftarı önünde üçüncü yıldızı taktı. Kartal, dün sahaya BEYAZ forma ile çıktı. Bunun apayrı bir önemi vardı. Şampiyonluk; bembeyaz, ana sütü gibi tertemiz dercesine..

Şampiyonluk karnavalı

Başkan Orman ve yönetimi, Güneş ekibi ve futbolcuları camiaya erken bayram yaşattı. Tur Antep’te geldi. Ancak bitmedi, Osmanlıspor maçına kadar ‘zafer’ haftası kutlamaları var. Siyah, beyaz karnaval... Şampiyonluk maçında ligden düşen Gaziantep’e pozisyon vermeden farklı galibiyet geldi. Babel, Oğuzhan ve Talisca(2)’nın golleri ile 4-0’lık galibiyet vardı.. Tebrikler şampiyon.. Şimdiden, Şampiyonlar Ligi’nde başarılar.

Orhan Yıldırım 


Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI