Kartal zirveye hazır

Beşiktaş’ta golü unutan Mustafa Pektemek, Medipol Başakşehir’de resmen çoştu! İlk kez Kara Kartal’a karşı forma giyen tecrübeli forvet, maçta fazla kendini gösterme şansı bulamadı. Buna rağmen 24. dakikada pozisyonu iyi takip sonucu golünü attı. As oyuncuların yokluğunda Şenol Güneş’in ekibi, oyun sisteminden bir şey kaybetmedi. Daha çok hücumu düşünüp, gol atmayı denedi. Bu yarıda Adirano ve Atiba’nın sakatlık yaşayıp kenara gitmesi sıkıntı oldu.

Mücadele memnun etti

Kanatları etkisiz kalan Kartal, göbekten de direk kaleye inmeyi denedi, Tolgay ve Talisca ile bu bölgeyi zorladı. Katı savunma anlayışı ile mücadele eden Başakşehir, topu kalesinden uzak tutmasını bildi. Beraberlik golü için geriye tek yol kalmıştı; uzaktan atılacak şutlar. Nitekim de öyle oldu. 32’de kazanılan serbest vuruşta topun başında Talisca vardı. Brezilyalı yıldız mükemmel vuruşla skora denge getirmesini bildi. Gündüz ve güzel havada oynanan karşılaşmayı takip edenler, fazla gol göremese de, ortaya konulan mücadeleden memnun kaldılar.

Marcelo girer girmez gol attı

İkinci yarıda her iki takım da, kontrollü oynadı. Karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Fizik güçleri denk iki takımın maçında, her geçen dakika yorgunluklar başladı. Güneş, oyundan iyice düşen Tolgay ve Kerim’i alıp, Marcelo ile Genç Hamza’yı sahaya sürdü. Marcelo, oyuna girdiği ilk dakika içinde, ayağına gelen ilk topu sert ve düzgün bir vuruş İle ağlara gönderdi. Maçın 86’ncı dakikasında gelen bu güzel gol ile Beşiktaş geri düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI