Beşiktaş Yönetiminden açık talebimdir

Şafak Malatya yazdı...

Bu camiada..

Bu takımın başında ki, misyonunuz nedir?

Bulunduğunuz koltukları ne için işgal ediyorsunuz?

Bugüne kadar Beşiktaş camiasına, ama o sizin bildiğiniz camia dan bahsetmiyorum. Sokakta ki Beşiktaşlıya utanç ve boyun büküklüğü dışında ne verdiniz?

Mevcut görev süreniz boyunca, hangi başarıyı tattırdınız?

Kısa,orta ve uzun vadeli planınız yok.

Bari acil eylem planınız nedir bunu bize açıklar mısınız?

Geldiniz, kulüp tüzüğünü kevgire çevirdiniz. İşinize geldiği gibi düzenlediğiniz tüzük maddelerine neden itibar etmiyorsunuz?

Taraftarı siyaset yapmakla suçladınız, her gördüğünüz kameraya siyaset yaptınız, tüzük oldu yüzük !

Siz sattıklarınızla övüne durun, bizler eskilerle gurur duyarız.

4 senedir camianın başında olanlara güvenin “0” olduğu şu günlerde, taraftarın tek inandığı isim, Beşiktaş camiasında ki mazisi 35-40 gün olan Şenol Güneş olmuş. Siz hariçten gazel okumaya devam edin.

İşgal ettiğiniz koltukların ya farkına varın, ya da ne olur açıklama yapmayın.

Anlaşılan o ki; Sizin mevcut vizyonunuz asla taraftarın ve camianın beklentilerine hizmet edebilecek kapasitede değildir. Futbol, iyi ve kaliteli futbolcularla oynanan bir oyundur. Sizlerin hedefi ve vizyonu ise 4 senedir gözlerimizin içine, içine sokulan bir gerçektir. İyi bir takım kurar, iyi sonuçlar alır ve maddi manevi getiri sağlarsınız. Ancak sizler, 3 senedir 1 sağ bek bulamayıp, her eleştiride stadyum kalkanını öne süren yöneticilersiniz.

Uyarmadı demeyin. Futbol bir temaşa sporudur. Siz bırakın temaşayı, bu taraftara sadece göz yaşı vaad ettiniz, yaşattınız, yaşatmaya da devam ediyorsunuz. Yönetim biçiminiz ve anlayışınız ile, Beşiktaş’ı orta düzey bir takım yaptınız. Dünya futbol literatüründe, bazı takımlar sattıkları ile övünür ve piyasa yapar, bazıları da aldıkları ile övünür ve başarı sağlar. Sizler bu koltuklarda oturdukca, bu kulüp orta düzey bir takım olmaya mahkumdur. Anlıyorum. Derme, çatma da olsa stadı açıp, o rüzgar ile seçime girip bir 3 sene daha bu zulme katlanmamızı istiyorsunuz. Mevcut kongre yapısında zaten oylar garanti. Ama atladığınız birşey var. Bu devran elbet bir gün dönecek.. Şimdi..

Mevcut kadro ve yönetim anlayışı ile, yeni stadyum da kendiniz çalar, kendiniz oyanrsınız.. 


Şafak MALATYA

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI