Fırat Kalkanı

Olmuyor Vedat ağabey! Olmasına izin vermiyorlar! Görüyor musun bak müsaade etmiyorlar. Sen Beşiktaş’sın, hakemi de yeneceksin diyoruz ama izin vermiyorlar! Biz sanıyoruz ki “Fırat Kalkanı” sadece askeri bir operasyonun adı! Meğer Galatasaray’lı Namoğlu’nun dün gece oynanan derbiye seçtiği isimmiş. Ölmesi mi gerekiyordu Tolgay’ın? Gomis’in 15 dakika ara ile attığı iki kafanın kartla cezalandırılması için? Kırılması mı gerekiyordu bileğinin Oğuzhan’ın penaltısının verilmesi için? Ludogorets – Braga maçını dahi yönetmeye uygun bulunmayan Kocamustafapaşa’lı Fırat, Beşiktaş gibi bir Avrupa devinin maçı ile onurlandırılmışken yine çuvalladı be Vedat ağabey.

Şimdi anladınız mı 6 puan önde olmasına rağmen neredeyse her Galibiyet sonrası Tudor’un Beşiktaş güzellemelerini. Öyle bir futbol oynadı ki siyah beyazlılar bırakın basın toplantısını, maçın izlendiği her evin salonunda dahi cümlelerin başı sonu Beşiktaş’tı. Tudor, Rodrigues ve Feghouli ile Beşiktaş’ın beklerinin çıkmasını ne kadar engellemeye çalıştıysa da, Beşiktaş muazzam kanat organizasyonları ile adete ders verdi Galatasaray’a. Beşiktaş’ın maç boyunca Galatasaray’a karşı oynadığı ezici üstünlük, 55-70 arası zirve yaptı. 15 dakikada 4 net gol pozisyonunun kaçması laubalilikten mi yoksa beceriksizlikten mi bilinmez ama, herhalde sarı kırmızılılar Östersunds maçlarından bu yana bu kadar ezilmemişti.

Beklenen oldu. Avrupa’lı Beşiktaş artık lige ağırlığını koydu! Güneş’in talebeleri dedi ki; Ağası da, paşası da biziz bu ligin. Beşiktaş sadece 3 puan almadı dün akşam. Sarı kırmızılıları resmen sahadan sildi. 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI