Tuzsuz Yemek

Medel’in gelişiyle birlikte artık Atiba’sız Beşiktaş ne yaparı konuşmamayı ümit ederken, Şenol Hoca’nın ilk 11 tercihi maç öncesi yine aynı kısır muhabbetin dönmesine sebep oldu. Henüz form tutamadığı gün gibi ortada bir Oğuzhan, maç maç değişkenlik gösteren oyunu ile net bir görüntü veremeyen Tolgay’ın oluşturduğu tandem adeta Vardar ovası kıvamındaydı. Fakat maçın başlaması ile birlikte Tolgay’ın geride Giunti, ileride Guti gibi oynaması Şenol hoca’nın tercihinin ne derece doğru olduğunu bir kere daha gösterdi. 

Bazı yemekleri yaparken en önemli konulardan birisi de mikserin kullanımıdır. Elinizdeki malzemeyi ne kadar iyi karıştırırsanız, o kadar güzel ve pürüzsüz bir lezzet elde edersiniz. Şenol Şef dün gece malzemeyi öyle bir mikserlemişti ki, Talisca 8 mi oynadı, Tolgay 6’mı oynadı, Quaresma mı sağ kanat yoksa Babel mi anlayamadık. Siyah beyazlılar 3. bölgede o kadar zengin bir içeriğe sahip ki; bir yayın platformu olsalar 24 değil 36 ay taahhüt gözü kapalı verilir. Düşündürücü olan ise, Fabri.. Uzaktan yediği her gol benzer. Hatalar daha da benzer. Yer tutmada sıkıntı, sıçrarken yanlış ayak tercihi bariz ortada. Fabri böyle giderse, Şenol şef’in harika yemekleri daha çok tuzsuz olur.

Medel ile dübel işini çözen Beşiktaş, torna ustası Pepe’nin yanına haftaya da Vida’yı yerleştirdiği an sezonun ulusal anlamda favorisi, uluslararası anlamda da çeyrek finalistidir. Her geçen dakika takım ritmi yükselen Beşiktaş’ın, oyuncusuna bıçak çekilir de taraftarı cezalandırılmazsa içeride oynanan Bursa maçında taraftarına zafer bayramını 4 gün önce kutlatır.

ŞAFAK MALATYA 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI