BU YARIŞTA BEŞİKTAŞ DA VAR!

Kartalhaber yazarı Tuğba Hacıbayramoğlu yazdı:

Gençlerbirliği maçı, Beşiktaş’ın da şampiyonluk yolunda var olduğunun kanıtı olacak bir karşılaşmaydı. Bu maç, Kartal’ın ilk yarının son haftası verdiği liderliğinin takipçisi olduğunu da vurgulayacaktı. Her şeyden önce ligin ikinci yarısına da hazır çıkacağını göstereceği bir maç olacaktı.

Maç ikinci yarı oynandı

Beşiktaş maçın ilk yarısına bakarsak hazır falan değildi. Daha doğrusu maçta oynanmış bir 45 dakika ve de oynanmış bir 45 dakika vardı. Biz en iyisi ikinci yarıyı yazalım. Beşiktaş pres yapmaya başlayınca sahaya da hakim oldu. Demba Ba’nın serbest vuruşunda zaten golün geleceğinizi hissetmiştim. Sahadakiler telefonlarını hazırlamış ben de yerimden kalkmadan “şöyle yerden vuracak, köşeye gidecek” totemi yapıyordum. Totemim tuttu Beşiktaş’ın da maça baskısı arttı. Ardından Serdar’ın şık pasında Olcay Şahan’ın golü geldi.

Kerim Frei farkı

Zaten oyun Kerim Frei’nin girmesiyle daha da renklenmişti. Kerim takımı o kadar iyi ateşledi ki goller art arda geldi. Beşiktaş’ta devre arasında ne değişmiş diye sorarsanız öncelikle son zamanlarda ilk kez 2-0 önde girdiğimiz bir maçın son 10 dakikasını rahat izledim. Bundan belki Gençlerbirliği’nin fazla baskı kurmamasından etkisi vardı ya da Beşiktaş artık oyunu rölantiye almayı öğrenmişti. Maçın son bölümleri hiç de eyvah gol yiyeceğiz endişesiyle izlemedim. Sonuçta Beşiktaş ikinci yarıya “Ben de varım” diyerek başladı.

Bu sene yarış kızıştı

Ligin daha 17 haftalık bölümünde alınan 38 puan ve Fenerbahçe’nin 39 puanlık yarışına bakınca bu sene ligin çok kızışmalı ve bol puanlı geçeceği izlenimine kapıldım. Şampiyon olacak takımın ligi, 80 puanın üzerinde kapama ihtimali çok yüksek.

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI