Yediniz mi?

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör yazdı

Yediniz mi?




Lyon maçlarında gösterilen efor, saha dışından içeri müdahale etmeye çalışan ahlaksız bir başkan ve hasetinden çatlayan UEFA derken lige dönüş, rakip ise ligin dibine demir atmış Adanaspor. Sonucu baştan belli ama gidişinin zor olacağı tahmin edilemeyen Beşiktaş, taraftara taş döktürdü ancak puan farkını açtı.



Rakipçiklerinin karşılaşmasını dünya derbisi diye adlandıranlar, sahada futbolun "F"sini araya dursunlar, futbolun dışında Uzakdoğu sporu tekniklerini emekçiler üzerinde denemeye çalışanları da gördük.


Velhasıl, ülkede ki tek futbol gerçeği dün olduğu gibi bugün de Beşiktaş!.


Aboubakar golünü attı, Talisca bonservisi 25'e katladı, Quaresma ortaladı Tosic'e bile gol attırdı, Kartal puan farkını 7 yaptı. 


Mitrovic'i kadroya almayan Şenol Hoca, Atınç'ı onbire alarak hem cesaret aşıladı hem de esaretten kurtardı. Şu bir gerçek ki yine bir stoper transfer sezonu bizi bekliyor. 


Orta sahayı ikinci yarıda Atibasız bırakan tecrübeli hoca, bu takımın vazgeçilmezinin Quaresma olduğunu bir kez daha ispat etti. Portekizli yıldız oyuna girdikten sonra sabah güneşi gibi doğdu desek yeridir. 


Sonuç olarak fark 7 ama rakipçikleri de kendilerini yedi. Polemiklerden uzak kalan Beşiktaş, Başakşehir maçında farkı perçinleyip F.Bahçe maçında tura çıkabilir. O zamana kadar Beşiktaş'ın başarısından rahatsız olanlar rahat olabilirlerse ancak, it ürür kervan yürür.


Üçüncü yıldızın olduğu formaları almaya hazır olun...


Nedim Güngör 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI