Yemen Ekşioğlu: Şenol Güneş yanlış yapıyor

Fanatik Gazetesi yazarı Yemen Ekşioğlu'dan beşiktaş gündemine dair çarpıcı yorum

Kartalhaber'e konuşan Yemen Ekşioğlu, Şenol Güneş'in Beşiktaş yönetiminden yıllık 3 milyon euro istemesinin doğru olmadığını asöyledi. Ekşioğlu, Beşiktaş'ı zor bir dönemin beklediğini vurgulayarak, ''Şenol Güneş Beşiktaş yönetiminden 3 milyon euro isteyerek doğru yapmamıştır. Güneş'e iki sezondan bu yana verdiği emekten dolayı saygımız var ama yıllık maaşını 1.5 milyon eurodan 3 milyon euroya yükseltmek istemesi tüm Beşiktaşlıları rahatsız etmiştir. Hocamız bu istekle kendisi hakkında yapılan 'parayı çok sever' yakıştırmasını maalesef haklı çıkarıyor. Beşiktaş yönetimi sözleşmesi devam etmesine rağmen ona jest yaparak maaşına 500 bin euro daha zam yaptı. Bir teknik direktörün takıma katkısı yüzde 5 bilemedin 10 olduğu düşünülürse Şenol Güneş'e 150 bin lira zam yapılması uygundu ama yönetim 500 bin euro lira ile kendisini ödüllendirmesine rağmen onun bu rakamı beğenmemesi anlaşılır gibi değil. Tabii belki Şenol Güneş de kendini Fatih Terim'le kıyaslıyordur. Ancak bence hocamız bir an önce bunları bırakıp Beşiktaş'a konsantre olmalı'' dedi. 

Yemen Ekşioğlu şöyle devam etti; ''Beşiktaş'ı zorlu bir sezon bekliyor. Beşiktaş iki sezondur şampiyon oldu ama unutmayalım ki, Fenerbahçe ve Galatasaray iki sezondur çok kötü bir dönemden geçiyor. Geçtiğimiz sezon Başakşehirspor'un Beşiktaş'ı ne kadar zorladığını hepimiz gördük. Bugün Beşiktaş yönetimine, teknik direktörüne düşen görev bu sezona iyi konsantre olup, nokta transferlerle üst üstte 3. şampiyonluğu kucaklamak hedeflenmeli." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI