Yılın Spor yazarı

Beşiktaş'ta 2016 yılına damga vuran köşe yazarı

YILIN SPOR YAZARI; Sinan Vardar

Gazetecilik ve yazarlığın bir okulu var tabii ki ama Beşiktaş camiası bu yılda gerçek bir spor yazarını aradı. Demirören medyasında çalışanlara sözümüz yok tabii ki bu hayat tarzı onların tercihi! Tarih tabii ki onları da yazacak. Beşiktaşlı taraftarlar bu yıl da Kazım Kanat, İlker Ateş, Vedat Okyar gibi müthiş yazılara imza atan yazarları özledi. Üstelik 2016 yılı başlarında duayen gazeteci Güven Taner'in de yazılarına ara vermesi taraftarları medyadan uzaklaştırdı. Birçok muhabir ve yazarın sosyal medya aracılığıyla taraftara şirin gözükme gayreti Beşiktaşlıların şanssızlığıydı. 

2016 yılında sadece Sinan Vardar gerçekleri yazmaya özen gösterdi. Doğruya doğru yanlışa yanlış yorumlar yaparak çok okundu ve konuşuldu. Vardar, turizmin önde gelen ismi, Beşiktaş camiasının tanınmış kişilerinden biri ama başarılı kalemini kırmayarak gazetecilikte de başarılı olduğunu gösterdi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI