Yol Kazası

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, Beşiktaş'ı mercek altına aldı

YOL KAZASI

Beşiktaş, Başkent’ten puansız döndü, her kafadan ayrı ses çıktı. Kötü kamp dönemi, Çin seyahati, yetersiz idmanlar... Ağzı olan konuşup durdu! Oysa bunların hiç biri bahane olabilecek etken değildi. Sadece sistemsel eksiklik! Saat gibi işleyen dişlerden birkaçı ile oynanmak durumunda kalındı. Hepsi o. Otobanda hızla giden aracın bir lastiği patlarsa araç bir süre kontrolden çıkar ya, işte bu...

Kadro sistemi 

Güneş’in oyun planında, sistem oyuncuları değil de, oyuncular sistemi belirliyor. Yani örneğin sol açığa ya da stopere kimi koyarsam fark etmez gibi zenginlik yok. Eksik bir diş tüm sistemi alt üst ediyor. Son maçta, Babel ve Quaresma kenarda başladı. Cenk de kanatta. Monaco maçını düşünerek bu rotasyon yapılmasa bugün çok farklı şeyleri konuşuyor olacaktık.

Monaco düşünsün 

Kartal, Ankara’da bir yol kazası geçirdi. Orada kaldı. Kartal, salı gecesi Fransa’da tarihi maça çıkacak, Monaco’dan alınacak galibiyet gruptan çıkmanın belgesi olacak. Ev sahibi takım, her türlü riski alacak. Bu durum, Beşiktaş için avantaj. Üstüne gelen takımları karşılayıp kolay gole gidiliyor. Bir puan da ayrıca çok şey demek. O yüzden Beşiktaş’tan çok Monaco’nun düşüneceği maç olacak.

Yıldızların gecesi 


Avrupa arenasında; Quaresma, Babel, Talisca, Oğuzhan ve Cenk’ten çok farklı performans bekliyoruz. Futbolun vitrini olan Devler Ligi’nde tüm gözler üstlerinde olacak. Uzun aradan sonra forma giyecek olan Adriano da, bu isimlere eklenir. Elbette savunmada Pepe de... Fransa’dan galibiyet ile dönmek, lige de olumlu yansır. Avrupa defteri kapatılıp sadece lige odaklanma olur. Son şampiyon Beşiktaş, içeride en kaliteli kadroya sahip. 8 puana ulaşan fark da ancak böyle kapatılır.


ORHAN YILDIRIM

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI