Yolun sonu

Kartalhaber yazarı Nedim Güngör yazdı...

Beşiktaş şampiyonluk maçına çıkacağına, yapılan Saçma sapan hatalar sonucunda şampiyona yol verme maçına çıktı ve yol verdi!...

Maçta oyuna hakim olan sahaya yanlış kadro ile çıkan Beşiktaş'tı. Biliç, Kafasında Beşiktaş'ı bitirmiş ama takımı da yedi bitirdi. Serdar'ı çıkarıp taktiksel olduğunu iddia eden Anlamsız değişiklikler yapan Biliç yeni bir çığır açtı.

Biliç'e sormak lazım. Kurtarıcı olarak sahaya sürdüğün Mustafa'yı, hata üstüne hata yapan Necip'i gittiği takıma götürür mü?

Sene başından bu yana dediğim gibi Beşiktaş'ın en büyük rakibi kendi yönetimidir. G.Saray'ı bu maçta yenseydi acaba Biliç kararı farklı olacak mıydı? Skora göre sözleşmeyi uzatan yönetim, Biliç'in yanına yerli bir antrenör bile koymayı beceremedi. 

Lig artık bitti. Gücümüze giden şampiyon olamamak değil. Gücümüze giden kendi ellerimizle rakibimize hediye etmemizdir.

Yapılan mali kongre ile ilgili konuşulacak çok şey var ama seçim kararı alındıysa bazılarını piste alalım artık!...


Nedim Güngör


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI