Zeki Yıldırım, o anı anlattı

Antalyasporlu Zeki Yıldırım, Caner Erkin'in sakatlandığı o anı anlattı

Sakatlandığı pozisyon sırasında en yakınında olan Antalyasporlu Zeki Yıldırım, yıldız oyuncunun o anki durumunu böyle anlattı

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Caner Erkin'in aşil tendonunun koptuğu pozisyonun içinde yer alan Antalyasporlu Zeki Yıldırım olayı şöyle anlattı: "Pozisyon sırasında 'şak' diye bir ses geldi. Sanki birisi alkışlamış gibi. Ne olduğunu anlayamadım, bir baktım Caner yerde. Ben tam hakeme 'bir şey yapmadım' diye koşmaya hazırlanıyordum ki anladım kötü bir şey var. Hemen Caner'in başına gittim. 'Allah'ım ne olur' diyor ve gözlerinden yaş geliyordu. Ben de kendimi çok kötü hissetim!"

Devler Ligi de Caner'i unutmadı
Beşiktaş'ın, Antalyaspor'u 3-0 yendiği karşılaşmada, aşil tendonu kopan ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Caner Erkin için Şampiyonlar Ligi resmi hesabından paylaşım geldi. Paylaşımda, Caner'in sol ayak aşil tendonunun koptuğu ve 6 ay sahalardan uzak kalacağını vurgulandı.

TFF'den mesaj

TFF, ameliyat olan milli futbolcu için geçmiş olsun mesajı yayınladı. İnternet sitesinden yapılan paylaşımda, "En kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ettiğimiz milli futbolcu Caner Erkin ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" denildi.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI