20 milyon dolarlık adam

Şafak Malatya yazdı...

Hiçbir mazereti olamaz, 45 dakikada 2 şutun.

Hiçbir açıklaması olamaz, sahada bu kadar vurdum duymaz davranmanın. 

Rakım yüksek ama sorun rakım değil ki! 70 milyon Euro’luk takımın sahada bu kadar değersiz kalışının hiçbir açıklaması olamaz.

Oyuna neredeyse ideal 11 ile başlayan Beşiktaş’ın, sahada rakibine bu kadar teslim olduğunu çok az görmüşüzdür son yıllarda. Hatırlayanınız var mı hiç, bu kadar erken değişiklik yapıldığını son 3 sezonda? Tesislere dönüldüğü an, Oğuzhan’ı sabaha kadar misafir edip, sabaha kadar maç kasetleri izletir gibi, bu camiada 10 numaralı formanın zamanında kimlerin sırtından geçtiğini yeniden izlettirilmesi lazım KAPTAN Oğuzhan’a! Asıl kayıp nedir biliyor musunuz? Her şey hallolur aslında. Transfer de yapılır kalan şu kısa zamanda. Geçmişte yapıldı da. Takım da bir şekilde oturtulur rayına. Sorun daha büyük. Gün geçtikçe sorgulamaktan uzaklaşıyor camia. Garip bir hal aldı sohbetlerde Beşiktaş adının her geçtiği dakika. Ne sokakta, ne sosyal medyada kimse eleştiremiyor, yazamıyor, anlatamıyor. Soru dahi soramıyor insanlar. Dedim ya her şey hallolur bir şekilde. Asıl tehlike, camianın sorgulama refleksini kaybetmiş olması.

Birisi de çıkıp demiyor ki, “Hocam al sana 20 milyon Euro transfer bütçesi, kur takımını”.

Her sezon masaya ne koyarlarsa, elhamdülillah diyerek kafası önünde işini yapmaya devam etti. Futbolun kanunu, teknik adamların kaderidir yalnızlık. Belki de gidecek yine sen olursun başarısız ilk seride. Eğer birilerine sabır gösterilecekse, bu sabrı en çok hak edenin adıdır Şenol Güneş.

ŞAFAK MALATYA 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI