3 Bin Şanslı Beşiktaşlı Kim Olacak?

Beşiktaş şampiyonluk kutlamaları için geri sayımda...

Beşiktaş’ın İzmir’de Antalyaspor ile oynayacağı Türkiye Kupası final maçına üçte bir oranında seyirci alınacak… Göztepe Gürsel Aksel stadında toplamda 6 bin 800 seyirci olacak. Bu seyircilerin 3 bini Beşiktaşlı, 3 bini de Antalyasporlu olacak. 800 seyircilik kapasite ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun  konuklarına tahsis edilecek.

Uzun süre sonra statta maç izleme şansını yakalayacak olan 3 bin Beşiktaşlı ise ellerinde geçen sezondan kalma kombinesi olan taraftarlar arasından belirlenecek. Ayrıca bu sezon başında kombine almak için kulübe başvuruda bulunan Beşiktaşlılara da öncelik tanınacak.

19 MAYIS’TAKİ KUTLAMALAR İÇİN BÜYÜK AVANTAJ

Beşiktaş yönetimi hem lig hem de Türkiye Kupası’nı kazanılması halinde 19 Mayıs’ta Vodafone Park’ta çifte kupalı kutlama yapmayı planlıyor… Kutlamalara stadın üçte biri oranında bilet satarak seyirci alınmasına karar verildi. Başkan Ahmet Nur Çebi pandemi sonrasındaki en büyük eğlence için hazırlık yaparken Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve İl Hıfzıssıha Kurulu ile temas kurdu. İzinlerin alınması için yoğun kulis yapılıyor. 

Ancak TFF’nin aldığı “Antalyaspor ile Beşiktaş arasında Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda 18 Mayıs Salı günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline stat tribün kapasitesinin üçte biri oranında seyirci alınacaktır” kararı büyük avantaj oldu.

İzmir’deki kupa finaline seyirci alınması kutlamalara da seyirci alınması için Beşiktaşlıları kutlama için umutlandırıyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI