360 Milyondan Sonra 54 Milyon da Uçtu

Beşiktaş Avrupa kupalarına henüz Eylül ayında veda ederken kulüp büyük bir gelirden de oldu.

Geçtiğimiz sezonu 3. bitiren Beşiktaş, Trabzonspor"un 1 yıl Avrupa'dan men cezası olmasıyla Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamaya hak kazanmıştı. 

Maddi krizi öne süren Beşiktaş Yönetimi Şampiyonlar Ligi umutlarını bir kenara koyup Burak yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Muhammed Elneny gibi yıldızlarla yollarını ayırmıştı. Ancak Burak Yılmaz'ın ayrılmasınadan bu yana 61 gün oldu ve golcü futbolcunun yeri henüz doldurulamadı. Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mohammed Elneny, Victor Ruiz gibi futbolcuların yerine transfer edilen Welinton, N'Sakala, Mensah gibi isimler şu ana kadar tam bir hayal kırıklığı yaşattı. 

Kurada seri başı olan Beşiktaş, Yunanistan'ın PAOK takımıyla elendi ve devler liginden gelecek yaklaşık 40 Milyon Euro (360 Milyon TL.) buhar oldu. Siyah-Beyazlılar ardından Rio Ave takımına da elenerek 6 Milyon Euro (54 Milyon TL.) geliri kasasında göremedi. 

Maddi krizi bahane eden Beşiktaş Yönetimi'nin yıldız futbolcularla ayırarak en fazla 1.5 milyon Euro tasarruf yaptığı belirten taraftarlar, Beşiktaş Yönetimi'nin yanlış futbol yapılandırması yaptığını belirttiler. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI