4.1 Milyon TL'lik Borçta Suçlu Kimler?

Beşiktaş'ta camia Ahmet Nur Çebi'nin sağ kolu pozisyonunda iki kişi kafa karıştırıyor: Seçil Aygün ve Cenk Sümer...

Beşiktaş’ta transfer ve kümülatif bilançoların yüzde 85 ini kapsayan Futbol AŞ’nin mali durumu ve geleceği ile ilgili kağıt üzerindeki sorumlu A.Ş. Başkanı Erdal Torunoğulları corona virüs pandemi nedeniyle Hollanda’da bulunuyor. Futbol AŞ’de hiçbir sorumluluğu olmayan, imza hakkı bulunmayan Beşiktaş’ın Dernek Başkanı Ahmet Nur Çebi ise kısa süre önce 2023’te kulübün borcu 4.1 milyon TL olabileceğini duyurdu.

Beşiktaş camiası Çebi’nin bu açıklaması üzerine tartışmalara girerken borcun bu seviyeye ulaşmasında asıl sorumlunun kim olacağını tartışıyor. Geçmiş dönemden bu borç oluşurken 2’nci Başkan ve İcra Kurulu Başkanı olan Ahmet Nur Çebi’nin yanı sıra Futbol AŞ. bağımsız üyesi ve denetimden sorumlu üyesi Cenk Sümer ile aynı dönemin CFO’su Çebo sonrası CEO koltuğuna oturan Seçil Aygül’ün de bu borçla ilgili sorumluluklarının olup olmadığı tartışılıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI