55 milyon TL'lik kriz

Beşiktaş'ın gol ayakları Negredo, Loe ve Pektemek'in yıllık ücretleri büyük sıkıntıya neden oldu.

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde golcü arayışları sürürken kadroda bulunan üç golcü oyuncunun yüksek maliyeti dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı yönetim, Alvaro Negredo, Vagner Love ve Mustafa Pektemek’e yıllık tam 55 milyon TL gibi bir ücret öderken verim olarak fazla bir şey elde edemiyor.

Üç oyuncu ne kadar kazanıyor ?

Şenol Güneş’in kadro planlamasında yer almayan bu futbolculardan  Negredo yılda 4.3 milyon Euro, Vagner Love 1.8 milyon Euro ve M.Pektemek de 1.6 milyon Euro alıyor. Üç oyuncu yıllık 7.7 milyon Euro (55 milyon TL) gibi bir ücret kazanırken takımdan ayrılmadıkları için transfer yapmasına da engel oluyorlar.

Beşiktaş yönetiminin eli kolu bağlı

Takvim’de yer alan habere göre transfer komitesi bu üç oyuncu ile yollarını ayırıp yeni transfer yapmayı hesaplasa da üç futbolcuda kendilerine gelen teklifleri yetersiz buldukları için takımdan ayrılmaya sıcak bakmıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI