Abdullah Avcı görüşme odasna

Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör seçiminde ilk hedef olarak Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı'yla görüşme kararı aldı.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş sonrasında takımın başına kimin geleceği merak edilirken yönetimin görüşeceği ilk ismin Abdullah Avcı olduğu belirtildi. Siyah-beyazlı yönetim, sezon biter bitmez Avcı ile pazarlık masasına oturacak. Yönetimin listesindeki ikinci ismin ise Mircea Lucescu olduğu ifade edildi.

NTV’de yer alan habere göre Medipol Başakşehir‘in şampiyonluk şansını kaybetmesinin ardından Avcı ile masaya oturmayı planlayan yönetim, bu hafta içinde ilk görüşmeyi gerçekleştirecek. 55 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş’ın teklifini kabul etmesi halinde, sezon sonu imzalar atılacak.

Yönetim kurulunun listesinde yer alan Mircea Lucescu için Abdullah Avcı ile yapılacak görüşmenin sonucuna göre hareket edilecek. Siyah-beyazlılar Abdullah Avcı’nın teklifi kabul etmemesi halinde Rumen teknik adamın kapısını çalacak.

2002-2004 yılları arasında Beşiktaş’ı çalıştıran 73 yaşındaki teknik adam, siyah-beyazlıları 100. yılında şampiyonluğa taşımıştı. Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek ve Okan Buruk da siyah-beyazlıların listesinde yer alıyor. Avcı ve Lucescu görüşmelerinden olumlu sonuç çıkmaması halinde yönetim kurulu diğer adaylarla temasa geçecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI