Abdullah Avcı'nın sözleri sosyal medyayı salladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’a kaybedilen Türkiye Kupası finali sonrası yaptığı açıklamalar, Bordo-Mavili taraftarları çileden çıkardı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Açıklamaları, Bordo-Mavili Taraftarları Çileden Çıkardı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’a kaybedilen Türkiye Kupası finali sonrası yaptığı açıklamalar, Bordo-Mavili taraftarları çileden çıkardı. Beşiktaş, Trabzonspor’u Al Musrati’nin son dakikada attığı golle 3-2 yenerek şampiyon oldu. Dramatik bir şekilde kupayı kaybeden Trabzonspor camiası büyük üzüntü yaşarken, Avcı’nın maç sonu sözleri taraftarların tepkisini topladı.

Maç sonu basın açıklamasında Avcı, "Geriye yaslanmadık, rakip bizi yasladı. Her iki takımın da birbirine saygı gösterdiği, bizim kazananı alkışladığımız örnek bir kupa finali oldu ve rakibimiz kazandı" ifadelerini kullandı. Bu açıklama, Bordo-Mavili taraftarları rahatsız etti.

"İçimize Girdiler" Sosyal Medyayı Salladı 

Bir gazetecinin, "1-0’dan sonra neden geriye yaslanıldığını ve Beşiktaş’ın 16-2’lik şut istatistiğini" sorması üzerine Avcı, "Rakip hem bizim içimize girdi hem kenara soktu. Rakip kenara sokunca hızlı şiddetli gidemedik" şeklinde yanıt verdi. Bu sözler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve taraftarların tepkisini çekti.

Gazeteci İsmail Er'in Paylaşımı

Maç sonrası gazeteci İsmail Er, Abdullah Avcı’nın açıklamalarından derlenen bir video paylaştı. İsmail Er videoyu "RTÜK yok mu" diyerek sosyal medya hesabından yayınladı. Bu paylaşım da büyük ilgi gördü.

Yeniçağ


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI