Abdullah Avcı'nın Tazminatını O Kişiye Havale Etti

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı krizi için sürpriz bir çıkış geldi.

Beşiktaş'ta geçtiğimiz Şubat ayında görevine son verilen teknik direktör Abdullah Avcı'ya ödenmesi gereken tazminat spor kamuoyunda gündem oldu. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında Avcı'ya her ay yapılması gereken 1 Milyon TL.'yi ödemediklerini açıklamış, ''Abdullah Hoca ile anlaşmak istiyoruz'' demişti. 

Beşiktaş Yönetimi'nin görüşme isteğine Avcı avukatı aracılığıyla yanıt vermesi dikkat çekiyor. Avcı'nın avukatı iki hafta önce yaptığı basın açıklamasında, ''Beşiktaş bugüne kadar tarafımıza ödeme yapmadı'' ifadesini kullandı. Kulislerde sızan bilgilere göre Beşiktaş yönetimi Avcı anlaşmak için araya hatırlı kişeleri devreye sokacak. 

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım ise Abdullah Avcı ile anlaşılması için eski yönetici Ahmet Ürkmezgil'i göreve çağırdı. 

 Orhan Yıldırım'ın paylaşımı şöyle; 

"Abdullah Avcı’nın, Beşiktaş’a gelmesinde kilit rolü üstlenen dönemin yöneticisi Ahmet Ürkmezgil’dir. Hoca ile eskiye dayanan dostluktan öte yakınlığı var. Bjk için birşey yapmak illa yönetici olmayı gerektirmiyor. Ürkmezgil, getirdiği gibi sorunsuzca uğurlamasını yapsın artık...''

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI