Abdullah Avcı'nın yardımcısı kim olacak?

Abdullah Avcı'nın beaşakşehir Kulübü'ndeki ekibinin Galatasaray kökenli olması beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekmişti.

Beşiktaş yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı Abdullah Avcı’nın yanına camia içinden yetişmiş birisini göreve getireceği ve bu ismin Gökhan Keskin olacağı konuşuluyor. Siyah-beyazlı camiada 2015-2108 yılları arasında alt yapı sorumluluğu ve futbolcu araştırma komisyonunda görev yapan Keskin, geçen yıl haziran ayında Serkan Reçber’in bu göreve getirilmesinden dolayı görevinden ayrılmıştı.

Gökhan Keskin teknik ekibe dahil olacak

Beşiktaş ile Ramazan Bayramı’na kadar Beşiktaş ile üç yıllık sözleşme imzalayacak Abdullah Avcı ile üç yıllık sözleşme imzalayacak yönetim, Gökhan Keskin’in teknik ekibin içinde yer almasını istedi. Avcı ile bu konudaki görüşmeler sürüyor. Abdullah Avcı’nın bu talebe olumsuz yanıt vermesi halinde ise Beşiktaş’ın eski futbolcusu alt yapı sorumluluğu görevine tekrar getirilecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI