Aboubakar Beşiktaş'ta

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, eski golcüsü Vincent Aboubakar ile 1+1 yıllık kontrat imzaladı. Siyah-Beyazlılar, Kamerunlu golcüye yıllık 1,5 milyon euro garanti ücret verecek. Siyah-Beyazlılar, daha önce birçok kez sakatlık sorunu yaşayan yıldız futbolcunun sözleşmesine özel sakatlık maddesi koydu.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar imzayı attı. TRT Spor'un haberine göre, detaylı sağlık kontrollerine sokulan Kamerunlu oyuncuda bir sorun saptanmadı ve resmi sözleşmeye imzalar atıldı. 

Aboubakar, 1 yılı opsiyonu 2 yıllık sözleşme karşılığında sezon başına 1.5 milyon Euro garanti ücret alacak.

4 SAAT KONTROL YAPILDI

Vincent Aboubakar, geçtiğimiz perşembe günü geniş kapsamlı sağlık kontrolünden geçti.

Sabah 09.30'da başlayan kontroller yaklaşık 4 saat sürerken oyuncunun raporlarını incelemek için sağlık komisyonu kuruldu. Komisyona davet edilenler arasında ünlü profesör Ömer Faruk Taşer de vardı. Bu arada Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, heyet raporu için hastaneye gitti.

ÖZEL SAKATLIK MADDESİ

Beşiktaş, oyuncunun dizindeki sakatlığın nüksetme ihtimaline karşı yapılacak sözleşmeye özel madde koydurdu. Anlaşmaya göre, Aboubakar, diz problemi nedeniyle 1 ay süreyle sahalardan uzak kalırsa siyah-beyazlılar fesih hakkına sahip olacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI