Aboubakar Çıldırmış Olmalı

Spor Toto Süper Lig'in bitmesine günler kala şampiyonluk yarışı tüm heyecanı ile devam ediyor. Lider Beşiktaş'ta yaşanan Vincent Aboubakar krizini spor yazarı Mehmet Demirkol yorumladı.

Spor Toto Süper Lig'in bitmesine günler kala şampiyonluk yarışı tüm heyecanı ile devam ediyor. Lider Beşiktaş'ta yaşanan Vincent Aboubakar'la ilgili yaşanan gelişmeleri Mehmet Demirkol yorumladı. 

Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında şampiyonluk heyecan tüm hızıyla devam ediyor. TFF'nin yaptığı açıklamaya göre Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bu akşam 20:30'da kritik maçlara çıkacaklar.
Lider Beşiktaş'ta yaşanan Vincent Aboubakar'la ilgili yaşanan gelişmeleri Mehmet Demirkol yorumladı. İşte Demirkol'un sözleri... 

'SERGEN YALÇIN ÇOK FARKLI' 

"Sergen Yalçın’ın geçmişle uğraşmayanlardan olduğunun altını çizen Mehmet Demirkol, “Aslında Sergen Yalçın ile çalışmak çok kolay olabilir. O da başka bir yetenek. Sergen Yalçın yenilgiye takılmadan yapabilenlerden biri. Geçmişle çok uğraşmayan en azından öyle görünen. İçinde dert tasa biriktirmeyen bir adam.

'FUTBOLCULUĞU DA BÖYLEYDİ' 

Futbolculuğunda da öyleydi, gamsızdı. ‘Sezon için transferi bana değil, yapana sorun’ dedi. Fatih Terim bile bu netlikte söyleyemez. Erol Bulut böyle bir şey söyleseydi ortalık birbirine girerdi. Sergen hoca olunca idaresi zor ama yönetimi var. Sergen hoca yönetilmesi zor ise o zaman kendi yönetsel kabiliyetine bakman lazım" dedi.

'SEZONU KAPATMIŞTIR' 

Demirkol, Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Aboubakar’ın durumunu değerlendirdi. Beşiktaş’ın yanlış açıklama yaptığını söyleyen Mehmet Demirkol şöyle konuştu: "Aboubakar ile ilgili bir yöneticinin böyle olduğunu zannetmiyorum cevabı bence yanlış bir cevap. Olur mu öyle şey kardeşim olması lazım. Çünkü eğer oysa tribünde ne işi var adamın sürekli tribünde oturuyor. Ya da sen niye çalışmaya devam ediyorsun, böyle bir şey hissediyorsan. Sezonu kapatmıştır, sözleşme konusunu biz düşünmüyoruz deyip kapat.

'ABOUBAKAR ÇILDIRMIŞ OLMALI' 

Yüzde 5 böyle bir şüphen varsa olmaz. MR’da hasar çıkıyor ve ağrısı var adamın. Eğer okuduğum gibiyse yanlış bir açıklama. Aboubakar seviyesindeki bir futbolcunun sözleşme yapmadan şampiyonluk maçlarına çıkmayacağını düşünemiyorum, çıldırmış olması lazım.

'ADAM BÜTÜN SEZONU SÜRÜKLEMİŞ' 

Çıkmayarak nasıl sözleşme alacaksın? Sadece Beşiktaş ile ilgili değil, adam gol kralı olmuş, bütün sezonu sürüklemiş. Şampiyon olmazsa bütün takımı bütün sezon sırtlamasının pek değeri yok. En azından şampiyon olması kadar değeri yok diyelim. Sonunu nasıl getirdiğin önemlidir."

'SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR' 

Her sezon başında takımların zar attığını vurgulayan Demirkol, “Sezon başında bu takım fena olmadı diyorsun ama kaç tanesi seneye olacak, bilmiyorsun ki. Beşiktaş’ın kadrosundaki kilit oyuncuları ile sözleşmesi yok, sezon sonunda bitiyor.

'FENERBAHÇE 3 İSMİ SATABİLİR' 

Galatasaray’da da öyle. Fenerbahçe 3 direkt oyuncusunu satabilir. Szalai, Pelkas, Ozan gidebilir ve gittiği anda sen yeniden takım yapacaksın. Herkes için büyük sıkıntı, bizde zar atılıyor. Her sezon zar atıyoruz. Sezon başında iyi bir plan yaptık falan değil."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI