Aboubakar - Talisca kavgası! Üzerine yürüdü

Akşam saatlerinde Al Nassr ile yollarını ayıran Vincent Aboubakar'ın soyunma odasında Talisca'ya saldırdığı görüntüler futbol dünyasında şok yarattı. İşte detaylar...

Beşiktaşlı eski futbolcular Vincent Aboubakar ile Anderson Talisca soyunma odasında kavga etti. İşte gündeme damgasını vuran gelişme... 

Dün akşam saatlerinde Al Nassr ile yollarını ayıran Vincent Aboubakar'ın soyunma odasında Talisca'ya saldırdığı görüntüler futbol dünyasında şok yarattı.

Al Nassr'ın sahasında Al-Hilal ile 2-2 berabere kaldığı maçın bitiminde Aboubakar ile Talisca birbirine girdi. Aboubakar'ın oldukça sinirli olduğu gözlemlenen videoda Talisca'nın üzerine yürüdüğü görüldü.

TAKIM ARKADAŞLARI ZOR SAKİNLEŞTİRDİ

Aboubakar ve Talisca'nın arasındaki gerginliği takım arkadaşları engelledi. İkilinin diyaloğunda araya giren takım arkadaşları iki oyuncuyu da sakinleştirdi.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI