Aboubakar taraftarı çılgına çevirdi

Beşiktaş'ın kamerunlu futbolcusu Aboubakar,'ın Olympiakos maçının ardından Olympiakos karşılaşmasında kırmızı kart görmesi taraftarları kızdırdı

Beşiktaş'ın hafta içinde oynadığı Olympiakos mücadelesinde direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Aboubakar, Süper Lig'de bu akşam oynanan Antalyaspor maçında da aynı hatayı yaptı!


Kamerunlu futbolcu, Antalyasporlu kaleci Ferhat'ın degaj yaptığı sırada hemen yanında taban kaldırıp müdahale etmek isteyince karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Daha önce de bir sarı kartı bulunan Aboubakar, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. 


Aboubakar'ın Olympiakos maçında basit bir kırmızı kart görerek oyun dışında kalmasının ardından aynı hatayı Antalyaspor maçında da tekrarlaması Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisini çekti. 


Öte yandan Aboubakar'ın profesyonel futbol kariyerinde 5 kırmızı kartı bulunuyor. Kamerunlu oyuncu, bu 5 kırmızı karttan 3'ünü Beşiktaş formasıyla gördü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI