Aboubakar Transferinde Flaş Gelişme

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, dün gece İstanbul'a getirdiği Vincent Aboubakar'ı sağlık kontrolünden geçirdi. Kamerunlu golcüyle imza atılması bekleniyor.

Vincent Aboubakar yeniden Beşiktaş'a dönüyor. Burak Yılmaz'ın ayrılığının ardından golcü eksikliği yaşayan siyah beyazlılar, bu boşluğu Aboubakar ile doldurmayı düşünüyor. 2016-2017 sezonunda  Beşiktaş'ta forma giyen yıldız golcü, Süper Lig'de de oldukça tecrübeli. Dün gece saatlerinde İstanbul'a gelen Aboubakar, bugün sağlık kontrolünden geçti. Yaklaşık 4 saat süren sağlık kontrolünün ardından bu futbolcunun imza atması için sonuçlar bekleniyor. 

SÖZLEŞME HAZIR 

Porto ile sözleşmesini yolları ayırmasının ardından İstanbul’a gelen Vincent Aboubakar, geniş çaplı bir sağlık kontrolünden geçti. Kontrollerde problem çıkmaması halinde Aboubakar ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalanacak. Aboubakar’ın sakatlık riskinin yüksek olması nedeniyle yapılacak sözleşmede Kamerunlu oyuncunun alacağı ücret performansa ve maç adedine göre belirlenecek. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI