Aboubakar ve Salih gelişmesi

Beşiktaş'ta Sürpriz Vincent Aboubakar Kararı ve Salih Uçan İçin Yeni Gelişmeler!

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmayan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar için sürpriz bir karar alındı. Yeni yönetim, teknik direktör Fernando Santos'un göreve gelmesiyle birlikte kadro dışı bırakılan 5 oyuncudan Aboubakar'ın durumunu gözden geçirdi. Aboubakar'ın Afrika Uluslar Kupası'nda sakatlık geçirmesinin ardından sağlığına kavuştuğu belirlendi ve Santos'un da onayıyla kadro dışı kararı kaldırıldı.


Fernando Santos, Aboubakar'la yaptığı görüşmede, "Takımın en iyi golcüsü sensin. Geçmişte yaşananları unutalım, futbolun gerçeği yarın. Hepimiz için tek gerçek bu" diyerek oyuncusuna güven aşıladı. Vincent Aboubakar ise, "O süreç benim dışımda gelişti. Ben sadece futboluma odaklanıyorum. Gelen teklifleri sezon sonuna kadar erteledim. Şu anda sadece Beşiktaş'a odaklandım. Lig sonunda kulüp ve sizinle görüşüp ortak karar vereceğiz" şeklinde konuştu. Kamerunlu futbolcunun yarınki Konyaspor maçında forma giymesi bekleniyor.


Öte yandan, Beşiktaş'ta iç transfer çalışmaları da devam ediyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın geleceği merak konusu olurken, teknik direktör Fernando Santos'un Salih Uçan'ı yeni sezonda da kadroda görmek istediği bildirildi. Cenk Tosun ile ilgili kararın ise sezon sonuna bırakıldığı açıklandı. Beşiktaş taraftarları, Aboubakar'ın dönüşünü ve iç transferdeki gelişmeleri merakla bekliyor. 

Orhan Yıldırım - Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI