Aboubakar'dan Kritik İstek

Beşiktaş'ta kritik Sivasspor maçı öncesinde Vincent Aboubakar ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ta kritik Sivasspor maçı öncesinde Vincent Aboubakar ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Kamerun'un Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Ruanda'yı 1-0 yendiği maçta sakatlanan Vincent Aboubakar iki gün önce takımla çalışmalara yeniden başlamıştı. Beşiktaş'ın Sivasspor ile deplasmanda karşılacağı kritik müsabakada oynayıp oynamayacağı büyük merak konusu olan golcü oyuncuyla ilgili bugün çok önemli bir gelişme yaşandı.

Asist Analiz'in haberine göre, 29 yaşındaki santrfor, dün teknik heyetle yaptığı görüşmede ağrılarının devam etmesi nedeniyle yarınki karşılaşmada forma giymek istemediğini belirtti. Takımını yalnız bırakma ihtimali yüksek olan yıldız futbolcu hakkındaki nihai kararın ise maç saatinde verileceği kaydedildi. Aboubakar, bu sezon boy gösterdiği 28 maçta 16 gol ve beş asist kaydederek Siyah Beyazlı takımın skor yükünü çeken isimlerden biri olmuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI