Aboubakar'ın Kim Olduğunu Görecekler

Beşiktaş'ta perde arkası gelişmesi... Derbi zaferi sonrası Ümraniye'de kutlama...

Fenerbahçe galibiyetinin ardından tesislere dönen Beşiktaş kafilesine Ümraniye'de sürpriz bir karşılama yapıldı. Siyah beyazlılarda başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler derbinin ardından tesislere gelen teknik ekip ve futbolcuları takım otobüsünden inerken alkışlarla karşıladılar.

Beşiktaşlı yöneticiler şampiyonluk marşı ile coşarak tüm oyuncuları tebrik ederken geceye Ahmet Nur Çebi ve Vincent Aboubakar'ın diyaloğu damga vurdu.

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in haberine göre; Derbideki performansıyla yıldızlaşan ve attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynayan Vincent Aboubakar da Ahmet Nur Çebi ve yönetimi teşekkür ederken yaptığı duygusal konuşmada duygularını şu sözlerle ifade etti; "Başta teknik direktörümüz Sergen Yalçın ve ekibine bana inandıkları ve forma verdikleri için teşekkür ederim. Dünyanın en mutlu insanıyım. Uzun süre sonra ilk kez ağladım. Çünkü uzun zamandır sahadan uzaktım. 'Sakat' dediler 'Oynayamaz' dediler. Aboubakar şu anda yüzde 50 kapasitede. Sezon sonunda Aboubakar'ın kim olduğunu görecekler" 

Prime Süper Zam 

Çebi "Bizlere çok büyük bir mutluluk yaşattınız. Sizlere yürekten inanıyorduk. Başta teknik direktörümüz Sergen Yalçın ve ekibi olmak üzere hepinizin gözlerinden öpüyorum" diyerek Fenerbahçe galibiyetinden duydukları memnuniyeti aktardı. Futbolcular ise "Büyük başkan" tezahüratlarıyla birlikte alkışladıkları başkana primi sordular. Başkan Çebi de yönetimin de katkısı ile 50'şer bin TL'lik primi 100'er bin TL'ye çıkardıklarını açıkladı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI