Aboubakar'ın Sözleşmesindeki Dikkat Çekici Madde

Beşiktaş, Porto'dan kiraladığı golcü golcüsü Vincent Aboubakar'ın kontratını uzatmak istiyor ancak iki konuda sorun çıkarabilir.

Beşiktaş, Porto'dan kiraladığı golcü golcüsü Vincent Aboubakar'ın kontratını uzatmak istiyor ancak iki konuda sorun çıkarabilir.

Beşiktaş sezon başında Aboubakar’ı 1+1 yıllık opsiyonlu olarak Porto’dan kiraladı. Aboubakar’ın sözleşmesinin ise 2021 yılı sonunda bittiği iddia ediliyordu. Ancak Portekiz ekibinin Kamerunlu golcüsünü kiralık olarak siyah-beyazlı takıma göndermeden önce sözleşmesinin otomatik olarak 1 yıl daha uzattı iddia edildi. 2017 yılında 50 milyon Euro serbest kalma bedeliyle Aboubakar’ın sözleşmesini yenileyen Portekiz ekibi , sözleşmesinin son yılında kiralık olarak gönderdiği her oyuncu gibi Aboubakar’ın da sözleşmesini yeniledi. Ancak bu yenileme iki taraftan birisinin isteğiyle fesih olabilecek bir sözleşme.

Fotospor'un haberine göre, Beşiktaş oldukça iyi bir sezon geçiren Aboubakar’ın sözleşmesini uzatabilir. Eğer Kamerunlu dönmek için çok uğraştığı Beşiktaş’tan ayrılmak istemezse. Her ne kadar Aboubakar konusunda bir aksilik olmadığı düşünülse de, eşinin İstanbul’da değil Portekiz’de yaşamak istemesi bir sorun. Çünkü Türkiye’ye gelmeyen Aboubakar’ın eşi çocuğunu bile Porto şehrinde  doğurmayı seçti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI