Aboubakar'ın yeni takımı

Aboubakar'dan sürpriz transfer

Adı transfer döneminde Beşiktaş ile anılan Aboubakar, Saint-Etienne'e gidiyor. Tecrübeli futbolcunun görüşmelere başladığı belirtildi.

Yaz transfer döneminde adı Süper Lig ekipleriyle anılan Vincent Aboubakar, Fransız temsilcisi Saint-Etienne'e transfer oluyor.

Marega, Waris, Ze Luis, Tiquinho gibi forvetlere sahip olan Conceiçao'nun Aboubakar'ın takımdan ayrılmasına onay verdiği belirtilirken, tecrübeli golcünün Saint-Etienne'le görüşmelere başladığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon çok zorlamasına rağmen Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan ve ileri uçta eksik kalan Lig 1 ekibinin Aboubakar'ı çok istediği öğrenilirken Beric, Paquet ve Diony'den beklenen verimi alamayan tecrübeli teknik adam Ghislain Printant'ın Aboubakar'la forvet sorununu çözeceği tahmin ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI