Acımız Büyük... Yemen Ekşioğlu Vefat Etti

Beşiktaş ve Türk Futbolunun saygın isimlerinden Yemen Ekşioğlu hayatını kaybetti

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve Fanatik Gazetesi yazarı, futbolumuzun sevilen ismi Yemen Ekşioğlu vefat etti.

Beşiktaş Kulübü ve Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticisi, Fanatik Gazetesi yazarı Yemen Ekşioğlu, hayatını kaybetti. 63 yaşında spor adamı, geçirdiği kalp krizinin ardından 2 aydan bu yana yoğun bakımda bulunuyordu.

Kartalhaber.com Ailesi olarak Yemen Ekşioğlu'na Allahtan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 

Yemen Ekşioğlu'nun naaşı Altunizade İlahiyat Fakültesi Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

Yemen Ekşioğlu kimdir?

Alt yapıya ve amatöre verdiği hizmetlerle adını duyuran Yemen Ekşioğlu, 1955 yılında doğdu. Beşiktaş'ta futbol oynadıktan sonra yöneticilik yapan Ekşioğlu Beşiktaş Divan Kurulu üyesiydi. Spor yazarlığına başladıktan sonra aynı zamanda Beşiktaş Divan Kurulu üyesi olan Yemen Ekşioğlu, geçtiğimiz aylarda kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI