Acun bizi Survivor'a al!

Kartalhaber.com özel haberi...

Beşiktaş'ta Kulübü'nde personelin 4, amatör şube çalışanların ise 5 aylık maaş alacağı var. 

Ahmet Nur Çebi yönetimi iki hafta önce 1 aylık maaş ödemesi yaptı ama tablo pek iç acıcı değil. 
Beşiktaş Kulübü'nde çalışanların maddi sıkıntısı çok büyük ölçüde. Hali ile çalışanlar maaşlarını alamadıkları için krediye batmış durumdalar. Birçok çalışanın hacizlerlerle başı dertte. 

Kartalhaber'e durum değerlendirmesi yapan bir çalışanın ekibimize gönderdiği mesaj... 
"Kulübümüzde Ahmet Nur Çebi'nin başkan olmasının ardından gelmesiyle CEO'lar, genel müdürler birer birer tazminatlarını alarak işten ayrıldı. Birçoğu yurtdışında gününü gün ediyor. Kulübün uzun yıllardır mali durumundan sorumlu kişi olan Seçil Aygül de terfi ettirilerek kulübün yeni Genel Müdürü oldu. Bu atamaya söylenecek söz bulamıyoruz. herhalde daha yapacak çok işi var! Kulüp Koordinatörü Levent Çifter 18 Kasım'a kadar izinli. İşe başladığında Çebi'nin sağ kolu olursa hiç şaşırmayız. Keza; Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman'ın sağ kolu Ahmet Ateş, Cenk Sümer de kulübün yine dokunulmazları arasında, Ahmet Nur Çebi'nin yanından ayrılmıyor. 

Eski yönetimin olmazsa olmazı Cenk Sümer geçen hafta yönetim kurulu toplantısına bile katıldı. Çebi'den beklentimiz büyük değişim. Umarız bizi yanıltmaz ama yeni başkanın ilk haftalık performansı; eski tas eski hamam devri devam edecek gibi. 
Kulüp çalışanları ise Survivor gibi yaşıyoruz. Yokluğa, kulüp içindeki mücadeleye o kadar çok alıştık ki; bazı çalışanlarımız Galata Köprüsü'nde iş çıkışı balık tutmaya bile gidiyor. 
Biz de buradan TV 8'nin sahibi Acun Ilıcalı'ya sesleniyoruz. Bu yılki Survivor programını Beşiktaş kulübü çalışanlarından oluştursun. Hepimiz çok iyi yarışırız. Acun, bizden iyi de zor şartlarda yaşam mücadelesi veren kişi bulamaz. Lütfen Acun bu çağrımıza olumlu bir yanıt versin."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI