Acun'dan Sergen Yalçın'a Yanıt

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, ''Acun maçı izleyicilere açsın'' çağrısına yanıt verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde siyah-beyazlıların oynayacağı Borussia Dortmund maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Yalçın Dortmund maçının şifresiz yayınlanması için kanal sahibi Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulundu. Ilıcalı canlı yayında yanıt verdi. Öte yandan Ilıcalı satın alacağı kulübü duyurdu.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam saat 19:45'te Vodafone Park'ta Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Sergen Yalçın'dan Acun Ilıcalı'ya maçın şifresiz yayınlanması için çağrı geldi. Ilıcalı canlı yayında bu çağrıya yanıt verdi.

ŞİFRESİZ MAÇ İSTEĞİ 

Beşiktaş camiasından Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran kurumun sahibi Acun Ilıcalı'ya, yayınların kamuya açık olması çağrısında bulundu.

ACUN'DAN RİCA EDİYORUM, MAÇIN YAYININI TÜM HALKA AÇSIN' 

Müsabakanın şifresiz yayınlanması için bir istek de Teknik Direktör Sergen Yalçın'dan geldi. Yalçın, 'Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Ben öncülük edeyim, kanalı aç, herkes izlesin. TV8'den verebilir tüm halka. Camia olarak heyecanlıyız. Tüm ülke seyretmek izliyor." ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI AÇIKLADI

Haber Global'de Candaş Tolga'nın sunduğu 'Az önce konuştum' programında Acun Ilıcalı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Beşiktaşlıların çağrısına Ilıcalı yanıt verdi.

"İSTEK VAR, İSTEK VAR" 

İnsanların böyle şeyler istemesi normal. Sergen hoca ile 2 sene çalıştık beraber tatil yaptık bu haziranda. Çok başarılı çok değerli dostum. Bugünkü isteği kendi gönlünden gelen bir şey. İstek var istek var. Herkesin kendi alanında kendi işi var. Şampiyonlar Ligi parası var Beşiktaş'ın aldığı. Bu para nerden geliyor. Kulüplerden gelmiyor. Biz UEFA'ya gidip para veriyoruz onlar kulüplere veriyor. Sonuçta ben kulüplere destek olmuş oluyorum böylece.

"GALATASARAY VE FENERBAHÇE DE İSTEMEZ Mİ?" 

"Ben Beşiktaş'ın maçını verirsem, bu kez Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler de istemez mi? Benim Beşiktaşlılarla aram çok iyi ama Galatasaray ve Fenerbahçe ile de öyle. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Ligi de bedava yayınlayalım o zaman? Bu maç yaptık öbür maç nasıl olacak? Keşke elimde sihirli destek olsa da yapsam..."

"HAYATIMIZIN EN BÜYÜK RİSKİNE GİRDİK" 

"6 yıldır bedava yayınlanmayan Şampiyonlar Ligi için 'Haydi Acun, bedava yayınla.' Hayatımızın en büyük riskine girdik, bizi destekleyin. Bizi destekleyin, biz de kulüpleri destekleyelim."

"DEVLER LİGİ 30 MİLYON EUROLARI GEÇEBİLİR" 

Acun Ilıcalı, Devler Ligi yayın hakkının maliyetiyle ilgili olarak, "Şampiyonlar Ligi 30 milyon euroları geçebilir" dedi.

"HULL CITY'İ SATIN ALACAĞIM" 

Futbol takımı alacağım. İngiltere'den Hull City'i almayı düşünüyorum. Görüşmeler yaptık. Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse hayalim gerçekleşecek."

"DROGBA'YI CANLI İZLİYORDUK" 

Drogba'yı Galatasaray'da izliyorduk. Dünyanın en büyük oyuncularından biri. Sonra arkadaş da olduk. Takımlarımız önümüzdeki sezondan itibaren direkt Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecekler. Bırakın herkes başarılı olsun.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI