Adalı'dan ses getirecek ilk transfer

Serdal Adalı’dan Ses Getirecek İlk Transfer Hamlesi: Javi Puado Beşiktaş’a Yakın

🦅 13.06.2025

Beşiktaş, 2025-2026 sezonu öncesi transfer çalışmalarında gaza bastı. Geride bıraktığımız sezonda hedeflerin uzağında kalan siyah-beyazlı ekip, yeni döneme iddialı bir kadroyla girmek için kolları sıvadı. Başkan Serdal Adalı, kulübün transfer operasyonlarını bizzat yönetiyor.

Trabzonspor'u Reddeden Yıldız: Javi Puado

İspanya basını ve Ajansspor’un haberine göre Beşiktaş, La Liga’da Espanyol forması giyen Javi Puado ile görüşmelere başladı. 2024-2025 sezonunda 35 maçta 12 gol ve 4 asist üreten 26 yaşındaki İspanyol kanat oyuncusu, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in ofansif beklentilerine tam anlamıyla yanıt veriyor.

Javi Puado’nun daha önce Trabzonspor’un teklifini reddettiği, ancak Beşiktaş’ın projesine daha sıcak baktığı öğrenildi.

Serdal Adalı Görüşmeleri Bizzat Yürütüyor

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Javi Puado transferindeki görüşmeleri doğrudan sürdürüyor. İspanyol oyuncunun maaş beklentisi ve imza parası konularında pazarlıklar devam ederken, anlaşmanın kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Adalı’nın güçlü iradesi ve teknik heyetin talepleri doğrultusunda, bu transferin yeni dönemin ilk flaş hamlesi olacağı yorumları yapılıyor.

NTV


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI