Adem Ljajic Kadro Dışı

Süper Lig'in 10. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile derbi maçına çıkacak olan Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada Adem Ljajic'in sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Süper Lig'in 10. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile derbi maçına çıkacak olan Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada Adem Ljajic'in sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe maçı öncesi flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Derbi öncesi gerçekleştirilen corona virüsü testlerinde Boşnak futbolcu Hasic'te pozitif vurgulara rastlanmış ve kadrodan çıkarılmıştı. Beşiktaş Kulübü'ndan yapılan açıklamada Sırp oyuncu Adem Ljajic'in de yaşadığı sakatlık nedeniyle Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi. 

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan o açıklama şöyle; 

"Futbol Takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda, sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hissettiği için çalışmaya devam edemeyen futbolcumuz Adem Ljajic, Fenerbahçe maçı kamp kadrosundan çıkarılmıştır.

Adem Ljajic'in tedavisine, gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından sağlık ekibimiz tarafından başlanacaktır."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI