Adem Ljajic şoku

Karadağ ve Romanya maçları için Sırbistan Milli Takımı aday kadrosuna çağrılan Beşiktaşlı futbolcu Adem Ljajic sakatlığı nedeniyle ​kadrodan çıkarıldı.

Beşiktaş'a milli arada yeni transferi Adem Ljajic'ten kötü haber geldi.Karadağ ve Romanya maçları için Sırbistan Milli Takımı aday kadrosuna çağrılan Beşiktaşlı futbolcu Adem Ljajic sakatlığı nedeniyle ​kadrodan çıkarıldı. 

Adem Ljajic sakatlandı, aday kadrodan çıkarıldı

UEFA Uluslar Ligi'nde yarın Karadağ ile karşı karşıya gelecek olan Sırbistan'da deneyimli oyuncunun kadrodan çıkarıldığı duyuruldu. Romanya ile oynanacak olan maçta da oynayamayacağı açıklanan Ljajic'in tedavisi için İstanbul'a gönderildiği belirtildi. 

Futbolcunun sağ bacak kaslarından bir sakatlık yaşadığı açıklanırken, bir açılmadan bahsedildi ve detaylı durumun buradaki incelemelerden sonra netleşeceği ifade edildi.

32 kez A Milli Takım formasını giyen 27 yaşındaki maestro, söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 6 kez havalandırdı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI