Adem Ljajic'ten iddialı açıklamalar

Beşiktaş'ın yeni transferi Adem Ljajic, beşiktaş forması altında büyük başarılar elde etmek istediğini belirtti.

Beşiktaş’ın yaz transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Adem Ljajic, kulübün sosyal medya hesaplarına açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, şampiyonluk yolunda da iddialı açıklamalar yaptı.

“Beşiktaş’ın beni istediğini duyunca gerçekten çok memnun kaldım. Çünkü burası büyük bir kulüp. Benim de kişisel gelişimim açısından bana büyük katkılar sağlayacaktır. İyi noktalara gelebilmem için Beşiktaş da benim adıma bir fırsattı. Ben de bunu değerlendirmek için kabul ettim”

“Beşiktaş’a geldiğim günden itibaren herkes bana çok yardımcı oldu. Medel ile zaten İtalya’da beraber oynamıştım. Takım içinde muhteşem bir atmosfer var. Umarım bu böyle devam eder.”

“Vodafone Park’ta atmosfer gerçekten çok güzel. Büyük bir taraftar grubumuz var. Ülkemdeki atmosfere çok benziyor. Böyle bir taraftar önünde oynamak herkesi etkiler. Onların her zaman yanımızda olmasını istiyorum. Onlara ihtiyacımız var.”

“Beşiktaş’a gelmeden önce Tosic ile konuştum. Bana takım ve futbolcu arkadaşlarım hakkında birçok bilgi verdi. Tabi bu da benim Beşiktaş’a karar vermemde etkili oldu.”

Adem Ljajic’ten Türkiye Ligi değerlendirmesi

“İlk izlenimlere göre Türkiye Ligi sert bir lig. İtalya ile kıyasladığımız zaman tabi ki burada oynamak biraz daha kolay olabilir. İtalya’da fazla alan bırakmıyorlardı. Burada biraz daha alan bırakıyorlar”

“Teknik kapasite anlamında kendime güveniyorum. Başka bir oyuncu ile kıyaslama yapmak istemiyorum. Benim gol takıntım yok, ben işim asist yapmak. Takım arkadaşlarımın bana ihtiyaç duyduğu anda onlara yardımcı olmak isterim”

Hedef Şampiyonlar Ligi

“Beşiktaş’ın güçlü bir kadrosu var. Bu sezon şampiyon olup gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyoruz.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI