Adem Ljajic'ten sonra Atiba Hutchinson

Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, ülkesinin CONCACAF Uluslar Ligi’nde St Kitts’i 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada galibiyet golünü atan isim oldu.

Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, ülkesinin CONCACAF Uluslar Ligi’nde St Kitts’i 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada galibiyet golünü atan isim oldu. Siyah-beyazlı takımda gösterdiği performansla Kanada milli takımının vazgeçilmez oyuncusu Atiba, takımı sırtlamaya devam ediyor.

Geçen sezon sözleşmesi bittikten sonra transfer görüşmeleri oldukça uzun süren Kanadalı yıldız takıma geç katıldı. Geçen sezondan kalan sakatlığının uzun sürmesinden dolayı tecrübeli isim, uzun bir ara takımdan ayrı kaldı. Şenol Güneş tarafından ismi UEFA listesinde bildirilmediği için UEFA Avrupa Ligi maçlarında forma giyemeyen Atiba, bu sezon 7 maçta ilk 11’de karşılaşmaya başladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI