Adım Adım Beşiktaş'a

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Transfer çalışmalarına hız veren beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor... 

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın güçlendirmeyi düşündüğü mevkilerden biri de kale... Bu doğrultuda M. Başakşehir'in milli eldivenine teklif yaptığı öne sürüldü. Siyah beyazlıların bu transferde adım adım mutlu sona yaklaştığı iddia ediliyor. 

Siyah-beyazlılar Devler Ligi için kaleyi sağlama alacak. Şu an için Ersin Destanoğlu'nun satışı düşünülmüyor. Genç kaleci gitse de kalsa da Başakşehir'den Mert Günok'un transferi isteniyor.

SON AŞAMAYA GELİNDİ

Sergen Yalçın'ın da onay verdiği millî kalecinin transferinde son aşamaya gelindiği öğrenildi. Mert Günok'un transferi gerçekleşirse Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman'dan sonra Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı dördüncü yerli takviye olacak.

ERSİN VE RIDVAN'A TALİP

Beşiktaş'ta bir yandan transfer çalışmaları hızla sürerken bir yandan da geçen sezon şampiyonluğa ulaşan kadronun korunması için uğraşılıyor. Siyah-beyazlıların genç yıldızları Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz da bu isimler arasında yer alıyor.

AVRUPA'DAN İKİ TEKLİF

Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz'a Avrupa'dan ciddi teklifler geldi. Altyapıdan yetişen Ersin ve Rıdvan'ın transferleri kulübün kasasına ekstradan büyük meblağlar girmesini sağlayacak ama yönetim daha geniş düşünüyor. Yapılan görüşmelerde iki oyuncuya da takımda kalmaları yönünde tavsiyede bulunuldu.

'DAHA İYİ TEKLİFLER GELEBİLİR'

Kariyerlerinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne çıkacak olan Ersin ve Rıdvan'a "Gideceğiniz takımlarda bu fırsatı kolay kolay bulamayabilirsiniz. Şampiyonlar Ligi vitriniyle daha iyi kulüplerden daha yüksek teklifler alabilirsiniz" denildi.

TEKLİFLER REDDEDİLDİ

Geçen sezon Fransa Ligue 1'i 9. sırada bitiren Nice kaleci Ersin Destanoğlu'nu ısrarla istiyor. Bundesliga'da geçen sezon 9. olan Stuttgart ile 11. Hoffenheim ise Rıdvan Yılmaz'a talip. Siyah-beyazlı yönetim iki oyuncu için de gelen teklifleri yeterli bulmadığı için reddetmişti.

M. Başakşehir'de sezonun ikinci yarısı göreve gelen Aykut Kocaman kadroda değişikliklere gitmişti. Kocaman'ın bu değişikliklerinden etkilenen bir isim de Mert Günok oldu.

VOLKAN İLK TERCİH

Sezonun son haftalarından kalede Mert Günok yerine Volkan Babacan'a görev veren Kocaman bu sezonda tecrübeli file bekçisi Volkan'ı ilk 11'de oynatmayı planlıyor.

BEŞİKTAŞ'I ÇOK İSTİYOR

Aykut Kocaman'ın ilk tercihinde olmayan Mert transfer kararı aldı. Milli Takım ile Dünya Kupası'na gitme hedefi bulunan tecrübeli isim için bu sezon kritik öneme sahip.

Milliyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI