Adım adım Prto'ya

Beşiktaş7ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma adım adım porto'ya transfer oluyor.

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunduğu için Portekiz’de tedavisi devam eden Ricardo Quaresma, Porto’ya adım adım yaklaşıyor. Devre arasında Siyah-beyazlı kulüpten ayrılmak için resmen girişimlerde bulunan Portekizli yıldız hiçbir kulüple anlaşamayınca takımda kalmıştı.

Ülkesinde bulunan Portekizli yıldız, Porto’non Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Liverpool ile oynadığı maçı Estadio do Dragao Stadı’nda izledi. Menajer Ahmet Bulut ile görünen yıldız oyuncunun yeni sezonda takımda olup olmayacağı merak ediliyor.

Sözleşmesi feshedilecek iddiası

Öte yandan kulislerde Beşiktaş yönetiminin yeni sezonda takımın maliyetini düşürme kapsamında Portekizli oyuncuya kalan alacaklarını ödedikten sonra sözleşmesini fesh edeceği konuşuluyor. Quaresma’nın Beşiktaş ile mayıs 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Diğer yandan tecrübeli oyuncunun oturduğu villanın kontratını uzatmadığı da biliniyordu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI