Adnan Dalgakıran'dan Divan ve Denetim Kurulu'na ağır eleştiri

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Çağdaş Beşiktaşlılar Derneği'nin organizasyonunda konuşma yaptı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran Çağdaş Beşiktaşlılar Derneği'nin organizasyonunda konuşma yaptı. 
Önemli açıklamalarda bulunan Dalgakıran, şunları söyledi; 

"Kulüp batmış zor durumda. Çok kısa zamanda bağış kampanyası yapacağız. tüm camiadan destek ve ilgi bekliyoruz. Maalesef zor günler geçiriyoruz, Bu zor günleri aşmalıyız. 
Peki yapacağız? Sinecek miyiz? Sinmeyeceğiz tabii ki. Eğer yalnız kaldığımızı hissedersek ben 'Vurulduk ey halkım' diyenlerden değilim. Ben Timur'la Nasrettin Hoca'nın hikayesindeki Nasrettin Hoca'yım. Timur köye fil göndermiş, o fil de köye büyük zarar veriyormuş, halk isyan etmiş, "Hoca sen git Timur'la görüş, arkanda biz varız" demiş. 
Nasrettin Hoca, Timur'un huzuruna çıkmış ki, arkasındakiler toz olmuş, Timur sert bir şekilde, "Buyur Hoca neden geldin?" deyince Hoca, "Hünkarım bizim köydeki fil çok yalnız kalıyor, Bir de dişisini gönderseniz köy halkı olarak çok mutlu olacağız" demiş. 
Bugün para karşılığında 140 trol bir anda size saldırıp size zarar vermeye çalışabiliyor. Kulübe sadece 738 TL verdiğim konusunda sosyal medyada bana saldırı yapıyorlar. 
Biz Beşiktaş'a verirken verdiğimiz paranın hacize gitmemesi için uğraş veriyoruz. 
''Divan Kurulu'nda bu borç rakamları ayakta alkışlanıyordu. Bir Denetim Kurulu'm var; sizden daha seyirci Aynı Denetim Kurulu, yönetimi denetlemesi gereken kurul seçimde kol kola ''Biz adayız'' diye seçime giriyor,  oy istiyor. Düşünsenize, Hakan benim arkadaşım, seçime giriyorum; Hakan'ı da denetici yapalım" Beşiktaş'ta böyle garip şeyle oluyor..."

İ

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI