Adriano için görüşmeler başlıyor

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'ten Adriano'nun satışına onay...

Beşiktaş’ta bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle birçok maçta forma giyemeyen Adriano’nun satışı konusunda karar verildi. Brezilyalı yıldıza Çin, Birleşik Arap Emirlikleri ve Japonya’dan teklif geldiği biliniyordu.

Siyah-beyazlı kulüple sezon sonunda sözleşmesi sona erecek tecrübeli ismin Japon ekibi Vissel Kobe’den aldığı ciddi teklif sonrasında yönetime ‘Ya sözleşmemi uzatın ya da beni gönderin’ mesajı da verdiği öne sürülmüştü. Beşiktaş yönetimi de bu sezon yaşadığı sıkıntılar nedeniyle birçok maçı kaçıran Brezilyalı oyuncu için Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Sabah’ta yer alan habere göre Güneş’in de bu oyuncunun satışına onay verdiği ifade edildi.

Pazarlıklar başlıyor

Beşiktaş yönetimi, mayıs 2019’da sözleşmesi sona erecek tecrübeli yıldızı Japon ekibine satarak hem maaş yükünden kurtulmayı hem de kasasına belli bir miktarda para koymayı hedefliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI