Adriano kararını verdi

Beşiktaş7ın Brezilyalı yıldızı Adriano, beşiktaş'ta kalmak istiyor.

Beşiktaş’ta sezon sonunda sözleşmesi sona eren oyunculardan Adriano konusunda Brezilya’dan her gün yeni bir transfer habere geliyor. Nisan ayına kadar transfer dönemi sürdüğü için Brezilyalı sol bek, bir kulüple anlaşması halinde o kulübe transfer olabiliyor.

Beşiktaş yönetimi de yıldız oyuncuya futbolu Beşiktaş’ta bırakması konusunda teklifini yaptı ve beklemeye başladı. Taraflar arasında görüşmeler ise devam ediyor. Öte yandan Brezilya basınından Globo Esporte’de yer alan bir haberde Adriano hakkında flaş bir haber yer aldı. Bu oyuncuyu uzun süredir transfer etmek istediği bilinen hatta Brezilyalı oyuncunun sözleşmesini fesh etmesini bekleyen Santos’un yıldız oyuncuyu ikna edemediği ifade edildi. Adriano’nun Santos’un teklifini kabul etmediği ve kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmek istediği yazaldı.

Yıldız oyuncu, Antalyaspor maçından sonra da yayıncı kuruluşa sözleşme imzalayıp imzalamayacağı hakkında ise şu açıklamayı yapmıştı: “Ara transfer döneminde teklifler geldi. Hala gelmeye devam ediyor. Şu an Beşiktaş’ın oyuncusuyum. İlk günden bu yana ciddi olarak çalışıyorum. Bu formayı giydiğim sürece bu ciddiyetim devam edecek. Mayıs ayına kadar sözleşmem var. Ama futbolda biliyorsunuz ne olacağı belli olmaz. Sözleşmemi karşılıklı konuşup anlaşınca uzatmak isterim”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI