Adriano yine sakatlandı

Beşiktaş’ta milli maç arasında U21 takımı ile oynanan karşılaşmada Siyah-beyazlı takımın Brezilyalı yıldızı Adriano, tekrar sakatlandı.

Beşiktaş’ta milli maç arasında U21 takımı ile oynanan karşılaşmada Siyah-beyazlı takımın Brezilyalı yıldızı Adriano, tekrar sakatlandı. Uzun süredir sakat olduğu için takımdan ayrı kalan Brezilyalı oyuncu, dün takımla birlikte idmanlara başlamıştı.

U21 takımında oynadı

Beşiktaş'ın bugün U21 takımı ile oynadığı maçta tecrübeli oyuncu, ağrıları artınca oyundan riske edilmeyerek oyundan alındı.

Adriano’nun son durumu nasıl ?

Oyuncunun son durumu konusunda net bir açıklama yapılmazken gelecek hafta sonu Göztepe ile oynanacak maçta oynayıp oynamayacağı henüz bilinmiyor. Yine Brezilyalı oyuncunun sağlık durumu hakkında henüz net bir teşhis konulmadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI