Adriano yok! Negredo'ya tam destek

Beşiktaş'ın Avusturya kamp günlüğü...

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Ehrenhausen kasabasında yaptığı idmanlarla sürdürürken Adriano çalışmaya katılmadı. Sabah kamp yapılan otelin sahasında yapılan idmanda dünkü Shakhtar Donetsk ile oynanan hazırlık maçında forma giyen oyuncular takımdan ayrı idman yaptı. Futbolcular ısınma hareketlerinin ardından pas ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

Adriano, antrenmana çıkmadı?

Shakhtar Donetsk ile oynanan maçta hafif sakatlık geçiren Adriano, riske edilmeyerek idmana çıkmadı. Yıldız oyuncunun son durumunun ilerleyen saatlerde belli olacağı dile getirildi.

Alvaro Negredo’ya tam destek

Öte yandan Slovakya kampına katılmayan ve Avusturya kampında yer alan Alvaro Negredo takımdan ayrı idman yaptı. Dünkü maçta  forma giyen oyuncular düz koşu yaparken Negredo’nun yanından geçerken onu alkışladıkları görüldü. Bu arada Caner Erkin, Mustafa Pektemek, Gary Medel ve Tolgay Arslan da yardımcı antrenör İlhan Mansız eşliğinde takımdan ayrı koştu. Beşiktaş günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde yapacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI