Adriano'da son dakika

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Adriano'nun satışına onay verdi.

Beşiktaş'ta Ryan Babel'in ardından bir isimle daha yollar ayrılıyor.

Hollandalı yıldızını 2 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekiplerinden Fulham'a kiralayan Siyah Beyazlılarda, Adriano için de talip çıktı.

Al Hilal, Kara Kartal'ın tecrübeli sol beki Adriano'yu transfer etmek için girişimlere başladı.

Teknik Direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Suudi Arabistan ekibi, Brezilyalı futbolcu için kesenin ağzını açacak.

Şenol Güneş vize verdi

Deneyimli sol bekin son dönemdeki performansının düşüşü ve yaşının ilerlemesi sebebiyle Teknik Direktör Şenol Güneş de transfere onay verdi.

Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Adriano için 4 milyon Euro bonservis ücreti talep ettiği ve Al Hilal'le görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Akhisar maçında forma giyemeyecek

Antalya kampında da yer alan Brezilyalı oyuncu, ligin son haftasında Kasımpaşa ile oynadıkları maçta gördüğü kart nedeniyle cezalı duruma düşmüştü.

Bu sebepten Adriano cuma günü oynanacak Akhisar müsabakasında forma giyemeyecek.

Barcelona'dan transfer edilmişti

Kara Kartal'a 3 yıl önce Barcelona’dan 2.3 milyon Euro (14.5 milyon TL) karşılığında transfer edilen Adriano, Siyah-Beyazlılarda 100 maça çıktı ve 4 gol kaydetti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI